Tuotteet

Sivulta löydät kattavan listan eri tuotteistamme. Muistathan, että lähes kaikkia tuotteita voidaan asiakkaan toiveesta valmistaa mistä materiaalista tahansa. Mikäli sinulla on jokin idea tuotteesta sekä sen materiaalista niin ole yhteydessä niin ammattilaisemme kertovat rehellisen näkemyksen siitä miten kyseinen materiaali sopii tuotteeseen.

Lauteet

Valmistamme sinulla laadukkailla laitteilla sekä työmenetelmillä erittäin kestävät ja pitkäikäiset lauteet. Teemme ne halutessasi mistä tahansa materiaalista, mutta tietyt puut sopii lämmönvaihtelun sekä kosteuden vuoksi aina paremmin lauteiden tekoon.

Paneelit

Myös paneelien valmistaminen onnistuu, oli kyseessä sitten sisä-, ulko- tai vaikka märkätila. Teemme lähes mistä tahansa puusta sinulle haluamasi paneelit ja myös käsittelemme sekä maalaamme ne haluamallasi tavalla ennen luovutusta.

Kaapinovet

Tehtaaltamme valmistuu myös kaikki erikokoiset kaapinovet, kaikissa väreissä sekä materiaaleissa. Oli kyseessä sitten vaatekaapin tai vaikka keittiön kaapinovet niin kaikki onnistuu.

Meillä on varastossa myös erittäin iso valikoima erilaisia kaapinoviin asennettavia vetimiä, sekä saranoita ja muita osia. Voit myös toimittaa itse haluamasi vetimet ja ammattilaisemme asentavat ne valmiiksi oviin.

Terassit

Terassilla on kiva grillata ja vaikka tanssia, mutta vain jos terassi on laadukas ja kestävä. Me teemme sinulle juuri haluamastasi materiaalista taatusti kestävän ja pitkäikäisen terassin. Teemme puille jo tehtaalla sellaisen käsittelyn, että terassi näkee myös tulevien sukupolvien tanssit ja grillailut.

Pöydät

Pöytiä on yhtä monta erilaista, kuin on pöydän tilaajaakin. Me teemme juuri sellaisen pöydän kuin sinä sekä kyseinen tila tarvitsee. Anna meille tiedot materiaalista, mitat sekä mahdolliset muut yksityiskohdat niin toteutamme sen vankalla ammattitaidoilla. Teemme myös halutessasi sinulle pöydän jostain omasta materiaalista mikäli toimitat sen tiloihimme.

Tiskit

Baaritiski sinne miesluolaan mökiltä kaadetusta puusta kuulostaa hienolta. Tuo se kaadettu puu meille niin rakennamme antamillasi tiedoilla tiskin joka kestää vähän kovemmatkin kekkerit.

Parketit

Parkettikoneestamme syntyy myös parkettia laidasta laitaan ja lähes kaikista eri materiaaleista valmistettuna. Mikä sen mukavampaa kuin asentaa arkiasuntoon lattiat mökkimaisemista kaadetuista puista.